Головна Новини Суспільство Приколи Концерт Винника, матюки Тунберг і знак згори: смог у Києві висміяли в соцмережах (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Концерт Винника, матюки Тунберг і знак згори: смог у Києві висміяли в соцмережах (фото)

Забруднення повітря в Києві стало темою для іронії та фотожаб в українських соцмережах

17 квітня 2020, 13:28 comments3416
Поділіться публікацією:
Концерт Винника, матюки Тунберг і знак згори: смог у Києві висміяли в соцмережах (фото)

Київ накрило димом через смог, повітря в столиці стало найзабрудненішим у світі, але навіть таку неприємну подію українці сприйняли з гумором. "Коментарі" зібрали з соцмереж фотожаби на тему забруднення повітря в Києві та пилової бурі.

Так, деяким користувачам погодні умови в столиці нагадали твір Булгакова, концерт Винника, знамення вищих сил або помсту природи. Крім того, українці в соцмережах згадали екоактивістку Грету Тунберг, а ще радять "просто перестати дихати".

Нагадаємо, забруднення повітря в Києві не пов'язано з пожежами в Чорнобильській зоні, а сталося через переміщення повітряних мас з Житомирської області. Про це заявив директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, як захиститися від смогу в Києві. МОЗ просить населення не виходити на вулицю вранці, уникати тривалих прогулянок, щільно закрити вікна та двері. Крім того, можна включити системи очищення повітря та кондиціонери, а також провести вологе прибирання. Також у МОЗ радять не палити, не вживати алкоголь, випивати 2-3 літри рідини в день, а ще промивати ніс і горло, вживати кисломолочні продукти, підсолену й лужну воду. До того ж, закликають не спалювати сухостій і листя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!