Головна Новини Суспільство неймовірно ФОТОФАКТ: український гігант "Мрія" "з'їв" літак компанії DHL
commentss НОВИНИ Всі новини

ФОТОФАКТ: український гігант "Мрія" "з'їв" літак компанії DHL

Інтернет-користувачі жартують над фотографіями з незвичайним ракурсом літака "Мрія", який ніби поглинає "невеликий" "Боїнг"

1 травня 2020, 10:45 comments9234
Поділіться публікацією:
ФОТОФАКТ: український гігант "Мрія" "з'їв" літак компанії DHL

У Мережі з'явилися курйозні фото того, як гігантський літак українського виробництва "Мрія" ніби поглинає повітряне судно німецької компанії експрес-доставки DHL. Знімки літаків виклав у Facebook Максим Шахалов.

Інтернет-користувачі облюбували знімки з незвичайним ракурсом і придумали кілька підписів для цих фото. Так, одним з найбільш популярних варіантів став цей: "Правильний текст — "Мрія" на обід з'їдає вантажний "Боїнг".

Варто відзначити, що українська "Мрія" користується величезним попитом під час пандемії коронавірусу, доставляючи медгруз в різні країни. Так, тільки в Париж наш літак відвіз понад 150 тонн масок і засобів спецзахисту.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у французькій компанії Airbus, якій пророкували прорив в авіабудуванні, заявили про масштабні проблеми. Виконавчий директор Гійом Форі попередив 135 тисяч співробітників про можливе "глибоке скорочення робочих місць".

Нагадаємо, так звана коронакриза також торкнулася компанії Boeing Co, яка виготовляє однойменні літаки. У зв'язку з тим, що практично все авіасполучення світу зупинено на період пандемії, щоб пом'якшити фінансові втрати, в авіакомпанії запропонували своїм співробітникам звільнитися за власним бажанням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!