Головна Новини Суспільство неймовірно Україна освоїть космос: запускати ракети хочуть не з космодрому
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна освоїть космос: запускати ракети хочуть не з космодрому

Для освоєння космосу Україні не потрібно будувати космодром: для запуску ракет хочуть застосувати метод повітряного старту, при якому під час запуску застосовується літак

28 травня 2020, 15:50 comments3055
Поділіться публікацією:
Україна освоїть космос: запускати ракети хочуть не з космодрому

Україна має намір запускати свої ракети в космос, і виконати план хочуть до 2024 року. Про це заявив голова Держкосмосу Володимир Усов.

Цікаво, що для освоєння космосу Україні не потрібен космодром: для запуску ракет хочуть застосувати метод повітряного старту, при якому під час запуску застосовується літак. Усов каже, що нові технології дозволяють використовувати літак замість першої ступені ракети, і що в Україні вже існують напрацювання по наземним і повітряним стартам конкретно для легких і надлегких ракет. За словами глави Держкосмосу, вони будуть використовувати такі літаки, як Антонов та Іл-76. І вже протягом трьох-чотирьох років в України може з'явитися національний доступ до космосу.

Раніше ми повідомляли, що нещодавно астрономи виявили нову швидку радіопередачу (FRB). Це таємничі сигнали, які, як вважають, виходять з далекого всесвіту на найбільший і самий чутливий з коли-небудь створених радіотелескопів.

Також ми писали, що космічний телескоп NASA показав унікальні знімки загибелі комети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!