Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ запевняють, що більшість інфікованих вірусом COVID-19 перенесуть його в легкій формі
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ запевняють, що більшість інфікованих вірусом COVID-19 перенесуть його в легкій формі

У Міністерстві охорони здоров'я України оцінюють можливі масштаби захворювання коронавірусом в нашій країні, відштовхуючись від досвіду інших країн

21 березня 2020, 15:13 comments3123
Поділіться публікацією:
У МОЗ запевняють, що більшість інфікованих вірусом COVID-19 перенесуть його в легкій формі

В легкій формі коронавірус перенесуть близько 80% людей, що заразилися хворобою. Про це заявляють у Міністерстві охорони здоров'я України з посиланням на слова заступника міністра охорони здоров'я, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка.

Відзначається, що в Україні при необхідності будуть створені мобільні групи лікарів, які зможуть проводити тестування на коронавірус вдома у пацієнтів.

У Моз відштовхуються від досвіду Італії та Іспанії, у яких тільки близько 5-7% хворих потребують реанімаційних заходів та інтенсивної терапії.

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні станом на вечір п'ятниці, 20 березня, підтверджений 41 випадок зараження COVID — 19. Кількість летальних випадків не збільшилася і зараз в Україні налічується три жертви коронавіруса.

Нагадаємо, станом на ранок 21 березня по всьому світу діагностували 277 049 випадків зараження вірусом COVID-19. Захворювання вже забрав життя 11 421 чоловік. Офіційні дані також свідчать про одужання 91 981 особа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!