Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ планують проводити по 80 тисяч тестів на коронавірус на тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ планують проводити по 80 тисяч тестів на коронавірус на тиждень

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що в лабораторіях зараз роблять дослідження всіх зразків, які до них поступають

7 квітня 2020, 15:42 comments1490
Поділіться публікацією:
У МОЗ планують проводити по 80 тисяч тестів на коронавірус на тиждень

Зараз лабораторія Центру громадського здоров'я України та вірусологічні лабораторії в областях можуть проводити 30 тис. тестувань на коронавірусну інфекцію COVID-19 на тиждень. Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний санітарний лікар України Віктор Ляшко

Лабораторії працюють над тим, щоб проводити до 80 тис. тестів на тиждень. Крім того, на сьогоднішній день кількість досліджень залежить від кількості зразків, які поступають на аналіз – проводять дослідження всіх матеріалів, які до них надходять.

Віктор Ляшко також зазначив, що в Міністерстві охорони здоров'я змінюють алгоритми і визначення того, хто підпадає під підозру зараження коронавірусом, так як епідеміологічна ситуація стрімко змінюється.

Раніше "Коментарі" писали, що Віктор Ляшко заявив, що Україна зможе повернутися до нормального життя вже через два тижні. Але для того, щоб це сталося, жителі нашої країни повинні дотримуватися всіх карантинних обмежень.

Також ми писали, що тих українців, які заразилися коронавірусом і не зможуть забезпечити собі самоізоляцію, будуть поміщати в тимчасові госпіталі. За словами Ляшко, в даний момент у МОЗ погоджують наказ по розгортання тимчасових госпіталів. Призначені вони для пацієнтів, стан яких буде легким.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!