Головна Новини Суспільство медицина Комаровський закликав українців зняти кільця на момент карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський закликав українців зняти кільця на момент карантину

Комаровський закликає мешканців України думати і робити висновки, радячи зняти кільця, якщо є така можливість

9 квітня 2020, 16:25 comments4163
Поділіться публікацією:
Комаровський закликав українців зняти кільця на момент карантину

Відомий український педіатр і інфекціоніст Євген Комаровський радить не носити кільця в період пандемії. Про це доктор заявив на своєму каналі в YouTube.

На думку Комаровського, під прикрасами на пальцях може залишатися бруд і бактерії, вимити які практично неможливо. Крім того, доктор вважає, що носіння кілець дуже ускладнює ефективність миття рук. Лікар закликає думати і робити висновки, радячи все ж зняти кільця, якщо є така можливість.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Комаровський порадив пити для профілактики коронавірусу на карантині кока-колу. На думку лікаря, для запобігання хворобі важливо і потрібно багато пити, особливо солодкого. В серед обов'язкових напоїв — компот, сік, солодкий чай і газована вода. Говорячи про останній, доктор говорить, що найголовніше — якість такого напою, і самим відповідним вважає перевірену роками імпортну кока-колу.

Також ми повідомляли, що Міністерство охорони здоров'я України повідомляє про те, що, згідно з останньою інформацією станом на 9:00 9 квітня, коронавірусом в нашій країні інфіковані 1892 людини. Це на 224 випадки більше, ніж у минулу добу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!