Коронавірус в Україні: у МОЗ розповіли, в яких областях найбільш стрімко поширюється COVID-19

Найбільше хворих коронавірусом в Чернівецькій області

Найстрімкіше коронавірусна інфекція COVID-19 поширюється у Чернівецькій області, де зафіксовано 432 випадки захворювання, а також у місті Київ, де налічується 416 хворих коронавірусом. Про це свідчать офіційні дані Міністерства охорони здоров'я станом на 12 квітня.

Третє місце за кількістю виявлених випадків зараження коронавірусом займає Івано-Франківська область, де зафіксовано 291 випадок захворювання.

У той же час, згідно з офіційними даними, найменше випадків коронавірусу виявлено у Миколаївській (2), Луганській (3) та Чернігівській (9) областях.

оголошено стихійне лихо. Відповідну декларацію підписав президент Сполучених Штатів Дональд Трамп у зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19. На даний момент США займають перше місце серед усіх країн світу за кількістю смертей через коронавірус – на даний момент в країні зафіксовано понад 21 тис. смертей у наслідок хвороби.

Також ми писали, що Кельменецький районний суд Чернівецької області відмовився штрафувати місцевого жителя, який всупереч приписам щодо карантину, був без маски в громадському місці.