Головна Новини Суспільство медицина Комаровський розповів, чим при коронавірусі замінити дефіцитний в Україні парацетамол
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів, чим при коронавірусі замінити дефіцитний в Україні парацетамол

Доктор Євген Комаровський розповів, як обійтися без парацетамолу, який через пандемію коронавірусу зник з прилавків багатьох українських аптек

15 квітня 2020, 09:15 comments3976
Поділіться публікацією:
Комаровський розповів, чим при коронавірусі замінити дефіцитний в Україні парацетамол

Відомий український лікар Євген Комаровський розповів, як обійтися без парацетамолу, який через пандемію коронавірусу зник з прилавків багатьох українських аптек. У соцмережах доктор відповів на питання фармацевта: жінка поділилася, що замість відсутніх таблеток парацетамолу радить покупцям "Флюколд", "Комбігрип", "Хелпис", в яких міститься та ж діюча речовина в дозі 500 мг. Люди ж на таку пораду реагують неоднозначно.

Комаровський також вважає, що можна використовувати комбінований протизастудний засіб.


“В рекламах зазвичай розповідають, що там є парацетамол, вітамін С для імунітету, який не має нічого спільного зі зміцненням імунітету, однак, якщо немає доступу до парацетамолу, то об'єднані протизастудні засоби — адекватна альтернатива. Але не дуже захоплюйтеся, слідкуйте за дозами і будьте пильні. Продаються вони в усьому світі без рецепта", — каже Комаровський.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Комаровський порадив пити для профілактики коронавірусу на карантині кока-колу.


Також ми писали, що відомий український лікар назвав умови, коли людина може бути в тісному контакті з інфікованим коронавірусом і при цьому залишитися здоровою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!