Головна Новини Суспільство Наука та освіта Помилилася на десятку: вчителька математики осоромилася в ефірі «Всеукраїнської школи онлайн»
commentss НОВИНИ Всі новини

Помилилася на десятку: вчителька математики осоромилася в ефірі «Всеукраїнської школи онлайн»

Під час уроку з математики, трансльованого одним із телеканалів, вчителька помилилася в підрахунках прикладу для п'ятикласників

7 квітня 2020, 17:23 comments6683
Поділіться публікацією:








Помилилася на десятку: вчителька математики осоромилася в ефірі «Всеукраїнської школи онлайн»

В Україні на час карантину в ефірах телеканалів транслюють уроки в рамка проекту "Всеукраїнська школа онлайн". Однак у мережі з'явився фрагмент відеоуроку з математики для 5 класу, в якому вчителька допускає безглузду помилку.


Так, при відніманні "30,2 — 2,2" замість відповіді "28" вчителька пише на дошці "18". Ймовірно, причиною помилки стала неуважність. Але ролик з конфузом вчительки вже розлетівся мережею. Організатори проекту інцидент поки що не коментували.

Нагадаємо, з 6 квітня учні 5-11 класів з усієї України почали освітній проект "Всеукраїнська школа онлайн", який забезпечить дітям доступ до знань на період карантину. Ведуть уроки з 11 предметів в ефірі українських телеканалів 40 вчителів з Києва. Крім того, заняття будуть доступні на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що МОН опублікували розклад онлайн-уроків для школярів.

Нагадаємо, експерти оцінили для видання "Коментарі" дії Міністерства освіти і науки України в умовах епідемії коронавірусу і карантинних заходів. А також спрогнозували, як може (і чи може) змінитися в Україні система освіти після нинішніх кризових явищ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!