Головна Новини Суспільство Наука та освіта Онлайн-школу в перший день відвідали 3,3 млн школярів
commentss НОВИНИ Всі новини

Онлайн-школу в перший день відвідали 3,3 млн школярів

Глядачами «Всеукраїнської школи онлайн» стали переважно школярі 5-11-х класів

7 квітня 2020, 18:27 comments2019
Поділіться публікацією:
Онлайн-школу в перший день відвідали 3,3 млн школярів

Відеоуроки проекту "Всеукраїнська школа онлайн", розрахованого на школярів 5-11-х класів, в перший день переглянули 3,3 млн учнів різного віку. Такі цифри назвали в прес-службі президента України, з посиланням на дані дослідження компанії Nielsen.

Згідно з даними дослідження, вранці 6 квітня приблизно третина телеглядачів ранкового ефіру дивилися телепроект "Всеукраїнська школа онлайн". В Офісі президента назвали такі показники успішним стартом проекту.

Раніше "Коментарі" писали, що під час уроку з математики, трансльованого одним із телеканалів, вчителька помилилася в підрахунках прикладу для п'ятикласників.

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки опублікувало розклад уроків "Всеукраїнської школи онлайн". Онлайн-доступ до уроків для школярів 5-11 класів з 11 предметів (українська мова, українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, фізика, алгебра, геометрія, географія, хімія, біологія). Уроки для школярів з усієї країни будуть проводити 40 вчителів. За різними класами закріплені різні канали, так, школярі зможуть дивитися свої уроки щодня з 10:00.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!