Головна Новини Суспільство Наука та освіта В Україні готують до відкриття дитячі садки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні готують до відкриття дитячі садки

Кабмін прийме рішення про відкриття дитячих садків після карантину вже наступного тижня

15 травня 2020, 11:45 comments2293
Поділіться публікацією:
В Україні готують до відкриття дитячі садки

Уряд України на засіданні, яке відбудеться 20 травня, прийме рішення про дату відкриття дитячих дошкільних установ. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на заяву виконуючого обов'язки міністра освіти і науки Любомири Мандзій.

За словами чиновниці, в даний час готуються методичні рекомендації щодо забезпечення безпеки в дошкільних дитячих установах.

"Необхідно підготувати самі установи. Там повинні бути і антисептики, і інші засоби... Ми розуміємо, що не зможемо збільшити площі установ дошкільної освіти, але ми зможемо впорядкувати процеси", — розповіла Мандзій, додавши, що нові правила роботи дитсадків можуть бути опубліковані з понеділка, 18 травня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти з'ясували, чим загрожує місцевим властям свавільний вихід з карантину в противагу державної позиції щодо обмежувальних заходів, як це сталося у Черкасах. Політологи і економісти відзначають, що практично всі в Україні вже втомилися від карантину. А що нагнітається в мас-медіа страх і жах пандемії не підтверджується особистим досвідом і груповою практикою більшості жителів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!