Головна Новини Суспільство Наука та освіта ВООЗ озвучила очікувану тривалість життя українців
commentss НОВИНИ Всі новини

ВООЗ озвучила очікувану тривалість життя українців

У Всесвітній організації охорони здоров'я озвучили середню тривалість життя в Україні

15 травня 2020, 13:00 comments3590
Поділіться публікацією:
ВООЗ озвучила очікувану тривалість життя українців

У Всесвітній організації охорони здоров'я озвучили середню тривалість життя в Україні. Згідно з нещодавно опублікованим звітом ВООЗ, очікувана тривалість життя українців складає 72,5 років.

Вчені, оперуючи статистичною інформацією починаючи з 2016 року, кажуть, що жінки в нашій державі, в середньому, живуть 77,1 року, чоловіки — 67,6 року. При цьому "здорове" життя українців становить значно менше — всього 64 роки ( 67,6 і 60,3 — для жінок і чоловіків відповідно).

Раніше ми повідомляли, що добова статистика по коронавірусу в Україні погіршилася. Медики лабораторно підтвердили ще 483 нових випадки коронавірусу в Україні — на 61 людину більше, ніж за минулу добу. Таким чином, станом на 9:00 ранку п'ятниці, кількість інфікованих у нашій країні становить 17330 осіб.

Також ми писали, що Всесвітня організація охорони здоров'я попередила деякі країни про те, що вони знімають обмежувальні заходи, пов'язані з коронавірусом COVID-19, але не підготувавшись при цьому до запобігання нових спалахів. Попередження надійшло в той час, як Франція та Бельгія вийшли з обмежень, які тривали протягом декількох тижнів, а Нідерланди 11 травня дозволили дітям повернутися в школу, тоді як Великобританія окреслила плани відновити роботу економіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!