Головна Новини Спорт футбол У разі не переможного результату в матчі з "Мальме" Суркіс оштрафує гравців "Динамо" – Циганик
commentss НОВИНИ Всі новини

У разі не переможного результату в матчі з "Мальме" Суркіс оштрафує гравців "Динамо" – Циганик

Президент київського клубу застосує штрафні санкції до футболістів, якщо ті не доб'ються переможного результату в матчі Ліги Європи проти "Мальме"

17 вересня 2019, 18:50 comments1966
Поділіться публікацією:
У разі не переможного результату в матчі з "Мальме" Суркіс оштрафує гравців "Динамо" – Циганик

Про ймовірних штрафних дослідженнях повідомив журналіст Ігор Циганик у програмі "Циганик Live" на сторінці Footballhub в YouTube. Команди проведуть зустріч в рамках першого туру групового етапу Ліги Європи в четвер, 19 вересня.

"Динамо" не може виграти вже шість матчів поспіль. В останньому поєдинку кияни несподівано програли "Десні". "Біло-сині" показали найгірший старт в чемпіонаті України за часи Незалежності.

За словами Циганика, гра зі шведським "Мальме" буде дуже важлива для футболістів. У разі невдалого результату на них будуть накладені штрафні санкції.

"Президент клубу поставив умови, щоб у матчі з "Мальме" зіграти результативно. Найголовніше – це результат і потрібна перемога. В іншому випадку можуть бути серйозні штрафні санкції до футболістів", – повідомив Циганик.

Раніше ЗМІ повідомляли, що всередині команди нібито існує конфлікт. Футболісти не розуміють, що від них вимагає тренерський штаб.

Як писав портал "Коментарі", нібито деякі гравці київського клубу виявили бажання покинути команду, через Михайличенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!