Головна Новини Спорт футбол Стівен Джеррард, можливо, стане головним тренером легендарного англійського клубу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стівен Джеррард, можливо, стане головним тренером легендарного англійського клубу

У випадку, якщо нинішній наставник Марсело Б'єлса покине "Лідс Юнайтед" по закінченні сезону, керівники бачать йому заміну в особі Джеррарда

10 жовтня 2019, 12:00 comments2032
Поділіться публікацією:
Стівен Джеррард, можливо, стане головним тренером легендарного англійського клубу

Боси "Лідса" визначилося з потенційною заміною Марсело Б'єлси, якщо аргентинський фахівець вирішить покинути "білих" по закінченні сезону. Про це стало відомо завдяки виданню Football Insider.

Контракт Б'єлси з йоркширцями закінчується в червні 2020 року, і велика ймовірність, що незалежно від завоювання путівки в АПЛ або невдачі, аргентинець покине Англію. У той же час Джеррард, пов'язаний контрактом з "Рейнджерс" до червня 2023 року, подумує про повернення в Англію.

Раніше Юрген Клопп заявив, що вважає Стіві Джі своїм ідеальним наступником, але малоймовірно, що Клопп найближчим часом вирішить покинути "Ліверпуль".

Під керівництвом Стівена Джеррарда "Рейнджерс" вперше склав серйозну конкуренцію "Селтіку", випереджаючи незмінного чемпіона Шотландії останніх років на два очки після восьми турів.

Б'єлса в минулому сезоні не зміг пробитися з "Лідсом" в АПЛ, програвши "Дербі Каунті" в плей-офф. Зараз команда посідає п'яте місце після 11-ти турів, поступаючись двома очками займає "прохідні" перше і друге місця "Вест Бромвічу" і "Ноттінгем Форесту".

Як писав портал "Коментарі", колишній клуб, за який довгі роки виступав Стівен Джеррард в якості гравця оголосив про рекордні заробітках від телеправ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!