Головна Новини Спорт футбол Неймар продовжує марити "Барселоною"
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймар продовжує марити "Барселоною"

Бразильський нападник сподівається, що йому вдасться знову виступати у «синьо-гранатовій» футболці

12 листопада 2019, 17:32 comments1689
Поділіться публікацією:
Неймар продовжує марити "Барселоною"

Неймар не відмовляється від ідеї повернення в "Барселону", про що знову розповів своїм каталонським друзям. Про це інформує видання Mundo Deportivo.

Бразилець за півтора місяці вже двічі відвідав столицю Каталонії: в кінці вересня на судовому розгляді з колишній клубом і в минулі вихідні.

Очевидці помітили форварда, гуляє по місту з півзахисником "Барселони" і збірної Бразилії Артуром, а також в компанії каталонських друзів.

У суботу вночі 27-річний футболіст, який продовжує відновлюватися від пошкодження, відвідав вечірку з нагоди дня народження дружини Луїса Суареса, на якій були присутні сам уругваєць і Ліонель Мессі.

Неймар міг повернутися в "Барселону" минулого літа, однак у підсумку трансфер не відбувся. Футболісти іспанської команди були готові навіть пожертвувати зарплатами заради його повернення.

"Насправді гравці були зацікавлені в тому, щоб пожертвувати своїми контрактами заради трансферу. Розуміли, що справа криється у фінансовому fail play", — наводить слова захисника клубу Жерара Піке Cadena Ser.

Нагадаємо, що "Барселона" останнім міжсезоння витратила на трансфери понад 200 млн фунтів стерлінгів, поповнивши склад півзахисником Френкі де Йонгом і форвардом Антуаном Гризманном.

Як повідомляло видання "Коментарі", Неймар уникнув покарання за ганебний вчинок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!