Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Збірна України поїде до Росії на змагання з художньої гімнастики
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України поїде до Росії на змагання з художньої гімнастики

Міжнародний турнір з художньої гімнастики "Гран-прі Москва 2020" пройде в Росії

6 лютого 2020, 02:00 comments2109
Поділіться публікацією:
Збірна України поїде до Росії на змагання з художньої гімнастики

Дві українські спортсменки Єва Мелещук і Христина Погранична візьмуть участь у змаганнях з художньої гімнастики "Гран-прі Москва 2020" з 7 по 9 лютого. Про це повідомляє збірна України в Инстаграме

"Тренерським штабом Збірної України було прийнято рішення про участь наших спортсменок Мелещук Єви і Прикордонної Христини Гран-прі за художньої гімнастики, Москва", – йдеться в повідомленні.

 

Как ранее сообщали "Комментарии", дисциплинарная комісія Міжнародного олімпійського комітету , прийняла жорстке рішення щодо українського спортсмена. Олексія Торохтія – важкоатлета, який взяв "золото" на Олімпіаді 2012 року в Лондоні, — позбавили медалі. У прес-службі МОК кажуть, що результати чемпіона анулювали через знайдені в крові заборонених речовин і порушення ним антидопінгових правил.

Нагадаємо, американські вчені надали результати дослідження, яке підтвердило, що плавання є найбільш корисним видом спорту. Відомо, що регулярна фізична активність корисна для всього організму, адже спорт сприяє здоров'ю серцево-судинної системи, покращує кровопостачання м'язів і зміцнює імунітет.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!