Головна Новини Зірки Королевські особи "Я відчував себе захищеним": принц Гаррі сумує за своїм військовим званням
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я відчував себе захищеним": принц Гаррі сумує за своїм військовим званням

Наближені до принца Гаррі відзначають, що він сумує за Великобританією і привілеями, які мав у статусі почесного військово-командувача

30 квітня 2020, 14:53 comments2339
Поділіться публікацією:
"Я відчував себе захищеним": принц Гаррі сумує за своїм військовим званням

Принц Гаррі, який з ініціативи своєї дружини Меган Маркл склав королівські повноваження і виїхав з родиною в США, найбільше сумує з минулого життя саме за військовими званнями, які він втратив як наслідок відмови від монаршого статусу. Про це повідомив інсайдер, наближений до оточення колишніх герцогів Сассекских, передає агентство Daily.Mail.

Так, за часів свого герцогства, Гаррі мав звання генерала-капітана королівської морської піхоти і почесного командувача королівськими ВПС Хонингтона. Тепер Сассекский носить скромне звання майора.

Як зазначило джерело Daily.Mail, принц Гаррі зізнався в розмові зі своїми друзями, що він сумує за минулими званнями і досі не може звикнути, що живе не у Великобританії, а США, де зовсім інший темп і підхід до життя.

"Гаррі сказав своїм приятелям, що дійсно нудьгує по армії і своїм військовим регалій. Йому не вистачає армійського духу товариства. Він зізнався друзям, що досі не може повірити в те, що трапилося. Не може звикнути до того, що його життя перевернулося з ніг на голову. Він був по-справжньому щасливий, коли служив в армії. Але потім він зустрів Меган, і його життя стала ще прекрасніше. Але мені здається, що він не припускав, що все обернеться саме так", — наводить агентство слова співрозмовника, наближеного до королівської персони.

При цьому підкреслюється, що Гаррі не звинувачує свою дружину ні в чому, а лише зрідка згадує те, що втратив.

"Мої військові звання давали мені почуття впевненості і захищеності", — зазначив Гаррі, згідно слів джерела.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що авторитетний західний журнал провів паралель між герцогами Сассекскими і Карлом Марксом, як основоположником боротьби з капіталізмом і вищим станом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!