Головна Новини Зірки Королевські особи У Мережі з'явилися фото розкішного особняка в Беверлі-Хіллз, в якому живуть принц Гаррі і Меган Маркл
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі з'явилися фото розкішного особняка в Беверлі-Хіллз, в якому живуть принц Гаррі і Меган Маркл

Принц Гаррі і Меган Маркл в США оселилися в розкішному будинку вартістю 18 мільйонів доларів

8 травня 2020, 09:45 comments2347
Поділіться публікацією:
У Мережі з'явилися фото розкішного особняка в Беверлі-Хіллз, в якому живуть принц Гаррі і Меган Маркл

Принц Гаррі і Меган Маркл тимчасово проживають у розкішному будинку вартістю 18 мільйонів доларів. Особняк належить голлівудському продюсеру, акторові і сценаристу Тайлеру Перрі — куму телеведучої-мільярдерки Опри Вінфрі. Про це пише Daily Mail.

Кажуть, що саме Вона познайомила герцогів з Перрі, який люб'язно погодився надати Гаррі і Меган розкішний будинок в тосканському стилі. Відомо, що він розташований на території, що охороняється, там є вісім спалень і 12 санвузлів. Втім, факт, чи знімають герцоги цей будинок або Перрі дозволив їм тимчасово зупинитися тут до того, як вони знайдуть власне житло, залишається таємницею.

Як раніше повідомляли "Коментарі", через три дні після зречення принца Гаррі і Меган Маркл від королівського двору стало відомо про те, що в їхньому житті є фінансові проблеми. Про це повідомляє таблоїд Page Six з посиланням на джерела, наближені до парі.

Також ми писали, що принц Гаррі і Меган Маркл готуються до другого весілля. Як повідомляють американські таблоїди з посиланням на інсайдерів, наближених до парі, прийдешнє торжество буде відрізнятися від попередньої церемонії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!