Зірка "95 кварталу" повторила образ Олени Зеленської та вразила їх схожістю

Жартівники вперше показали пародію на президента і його дружину

Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець зіграла першу леді країни і свою подругу Олену Зеленську в новому випуску гумористичного шоу "Вечірній Квартал".

Вперше у програмі "кварталівці" показали пародію на свого колишнього керівника, а тепер президента України Володимира Зеленського та його дружину.

За сюжетом гумористичного номеру, перша леді разом з чоловіком приїхала на зйомки шоу в Одесу.

Для виступу Олена Кравець до деталей повторила вишуканий образ першої леді на інавгурації президента. Тоді дружина глави держави вибрала стильний наряд від українського дизайнера Артема Климчука. Образ складався з сукні і жакета з кейпом з шовково-вовняного крепу молочного кольору.


Нагадаємо, перша леді України разом з чоловіком здійснила робочу поїздку в США і підкорила Америку своїми елегантними образами. За такий короткий період президентства Володимира Зеленського його дружина Олена перетворилася на ікону стилю, вона не втомлюється демонструвати бездоганний смак у виборі своїх нарядів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому власний рецепт щастя Олени Зеленської і як їй бути в ролі першої леді країни.