Головна Новини Зірки персона Епатажна Нікі Мінаж вразила своїм костюмом на Хелловін
commentss НОВИНИ Всі новини

Епатажна Нікі Мінаж вразила своїм костюмом на Хелловін

Зірка не перестає дивувати шанувальників яскравими образами

30 жовтня 2019, 16:40 comments3746
Поділіться публікацією:
Епатажна Нікі Мінаж вразила своїм костюмом на Хелловін

36-річна скандальна реп-виконавиця Нікі Мінаж продемонструвала шанувальникам образ, який вибрала для святкування Хелловіна. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фотографії зі своїм новоспеченим чоловіком Кеннетом Петті.

Для перевтілення Ніки вибрала досить популярного персонажа — красуню Харлі Квінн. Щоправда, співачку цей образ зробив ще яскравішою та гарячою. Зірка підкреслила свої пишні форми латексними міні-шортами синього кольору, колготками в сіточку і облягаючим топом. Нікі також використала платинову перуку і зробила яскравий макіяж. А її чоловік постав в образі Джокера.

Реп-виконавиця натякнула шанувальникам, що це не просто перевтілення для Хелловіна, можливо такі образи вона використала для зйомок нового кліпу.

FSeVbJK4YJD7OhctzIWWmTdiz.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Ніки Мінаж нещодавно вийшла заміж за репера Кеннета Петті, у якого досить скандальне минуле. 41-річний чоловік сидів у в'язниці за спробу зґвалтування неповнолітньої дівчини і за вбивство, але вийшов на волю достроково.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!