Головна Новини Зірки персона Ріанна випустила серію прикрас для темношкірих жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Ріанна випустила серію прикрас для темношкірих жінок

Вартість прикрас стартує від 340 доларів

4 листопада 2019, 18:25 comments3849
Поділіться публікацією:
Ріанна випустила серію прикрас для темношкірих жінок

31-річна американська поп-співачка Ріанна здивувала своїх шанувальників новою колекцією прикрас, в які додала соціальний посил. Про це повідомляється на сторінці Instagram-аккаунта бренду Fenty, що належить зірці.

У колекцію увійшли масивні сережки, кільця, підвіски, брошки, які покликані підкреслити красу темношкірих жінок. Вироби виконані з чорної смоли і скла, прикрашені кристалами та камінням Swarovski. На деяких з них зображено портрет жінки у профіль. Вартість прикрас становить 340-530 доларів, придбати їх можна на офіційному сайті бренду.

Моделями рекламної кампанії стали темношкірі жінки, чиї образи були доповнені екстравагантними зачісками та яскравим макіяжем.

Посил, який знаменита співачка внесла в лінійку прикрас, полягав у тому, що нова історія бренду Fenty буде створюватися через призму погляду в минуле.

11.png

Нагадаємо, Ріанна опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію дівчинки, яка як дві краплі води схожа на саму знаменитість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що прийомна дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта вирішила відкрити бізнес і випустила свою лінійку прикрас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!