Головна Новини Зірки персона Анджеліна Джолі зізналася, що хоче назавжди покинути США
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі зізналася, що хоче назавжди покинути США

Актриса зазначила, що їй завжди подобалася Африка

7 листопада 2019, 11:50 comments2533
Поділіться публікацією:
Анджеліна Джолі зізналася, що хоче назавжди покинути США

44-річна голлівудська діва Анджеліна Джолі заявила про своє бажання покинути США і переїхати в іншу країну. Про це повідомляє видання Harper's Bazaar.

Відома актриса має намір переїхати з США, коли її з Бредом Піттом діти досягнуть повноліття і будуть цілком самостійні. До цього часу, Джолі повинна залишатися в країні, де живе батько її дітей.

Знаменитість не стала говорити, куди планує переїхати на постійне місце проживання, але зазначила, що її завжди приваблювала Африка.

Нагадаємо, що зіркова пара виховує шістьох дітей, троє з яких — прийомні. Найстаршому синові Меддоксу вже виповнилося 18 років і зараз він вивчає біохімію в університеті Південної Кореї. Наймолодшим дітям зараз по 11 років.

Нагадаємо, в одному з інтерв'ю Джолі зізналася, що не хотіла виходити заміж за актора Брэдда Піта, її цілком влаштовував цивільний шлюб.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська актриса Анджеліна Джолі нещодавно посварилася зі своєю 13-річною дочкою Шайло через те, що дівчинка захотіла поїхати до батька.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!