Головна Новини Зірки персона Епатажна MARUV отримала ще одну нагороду в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Епатажна MARUV отримала ще одну нагороду в Москві

Нещодавно співачка MARUV потрапила в скандал через одну із нагород

13 листопада 2019, 13:45 comments3476
Поділіться публікацією:
Епатажна MARUV отримала ще одну нагороду в Москві

27-річна епатажна українська співачка MARUV похвалилася на своїй сторінці в Instagram новим досягненням – вона стала "гламурною" співачкою року.

Церемонія вручення нагород від видання Glamour Russia відбулася у вівторок, 12 листопада в Москві. Журнал в головних номінаціях відзначив відразу двох українок. Так, 29-річна одеситка Регіна Тодоренко отримала премію в категорії "Жінка року", а Анні Корсун (MARUV) з Павлограда дісталася премія "Співачка року".

На захід епатажна зірка одягла латексний костюм червоного кольорів і туфлі на високих підборах. До речі, в цьому ж вбранні MARUV знялася у своєму новому кліпі на пісню "To Be Mine", де постала в образі дияволиці.

picture

Артистку відзначили нагородою через її високі творчі досягнення протягом року. Пісні MARUV не покидали верхні рядки хіт-парадів, а кліпи блискавично набирали мільйони переглядів у мережі.

Нагадаємо, що на початку листопада співачка отримала нагороду MTV Europe Music Awards і потрапила у скандал через приставку "від Росії". У своєму Instagram MARUV жорстко відповіла хейтерам та звинуватив ЗМІ в перекручуванні фактів, зазначивши, що отримувати нагороду вийшла під українським прапором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!