Мама Бреда Пітта звинуватила Джолі в "нещадному наклепі"

Мати актора хоче зустрітися з Джолі особисто

79-річна Ета Пітт та її чоловік Вільям всіляко намагаються підтримувати зіркового сина після розлучення з Анджеліною Джолі. Але скандали навколо їх родини не вщухають, так як актори не можуть мирно вирішити питання опіки над дітьми. Нещодавно мати Бреда Пітта негативно висловилася про колишню невістку і заявила, що хоче особисто з нею поговорити. Про це повідомляє видання The Innersane.

Відомо, що після розлучення Пітт і Джолі не перебувають у дружніх відносинах, екс-подружжя не може знайти єдиного рішення в питаннях опіки над дітьми, тому їх спадкоємці є головними учасниками скандалів. Нещодавно голлівудський актор звинуватив свою колишню кохану в тому, що вона "отруює" дітей, налаштовуючи їх проти нього. Також Пітт стверджує, що Джолі хоче максимально обмежити час, який він проводить зі своїми чадами.

У ситуації, що склалась, Ета Пітт заступилася за сина і звинуватила колишню невістку в тому, що вона актора "нещадно оббрехала". Видання повідомляє, що Джолі обмежила візити шістьох дітей до бабусі і дідуся, тому подружжя Пітт дуже обурене. Мати актора стверджує, що дуже хоче особисто зустрітися з Джолі, тому що вирішити питання на відстані не виходить.

До речі, передбачалося, що Різдво діти Джолі і Пітта проведуть з татом, на свято збираються приїхати і батьки актора. Але зірка "Малефісенти" зробила так, щоб у цей день їх спадкоємці залишилися з нею.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудський актор Бред Пітт зізнався, що після розлучення страждає алкозалежністю.