Головна Новини Зірки персона Голлівудського актора екстрено госпіталізували під час зйомок
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудського актора екстрено госпіталізували під час зйомок

Актор ледь не попрощався з життям

30 грудня 2019, 12:20 comments2566
Поділіться публікацією:
Голлівудського актора екстрено госпіталізували під час зйомок

32-річний американський актор Зак Ефрон, відомий по фільмах "Щасливчик", "Татові знову 17" і "Рятувальники Малібу" заразився в джунглях небезпечною інфекційною хворобою. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Актор разом зі знімальною групою працював у Папуа-Нова Гвінея над реаліті-шоу "Вбивство Зака Ефрона", де він показував, як виживати в умовах дикої природи. У джунглях актор заразився бактеріальною інфекцією і був екстрено перевезений в госпіталь для обстеження. У лікарні знаменитість пролежав тиждень, зараз його здоров'ю нічого не загрожує. Після такого неприємного інциденту Зак відправився додому, щоб відновити сили, але вже готується знову повернутися до зйомок свого реаліті-шоу.

Зірка фільму "Рятувальники Малібу" на своїй сторінці в Instagram подякував шанувальникам за їх любов, турботу і підтримку, які вони йому надали під час його перебування у лікарні.

Безымянный.png

Нагадаємо, нещодавно в одну з паризьких лікарень було госпіталізовано французьку актрису Катрін Деньов, зараз її стан здоров'я покращився.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під час зйомок фільму "Вічні" було терміново евакуйовано з майданчика актрису Анджеліну Джолі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!