Співачка Віра Брежнєва натякнула на розлучення з Меладзе

Віра Брежнєва поділилася особистими переживаннями

Українська співачка, колишня учасниця популярної групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва вже чотири роки перебуває у шлюбі з музичним продюсером Костянтином Меладзе. Але останнім часом чутки про їх розлучення множаться неймовірно швидко. Сама зірка у своїй соціальній мережі Instagram опублікувала неоднозначний пост, яким підігріла подібні плітки.

Відомо, що весілля зірок відбулося в 2015 році і стало справжньою сенсацією, адже пара довгий час приховувала свої стосунки. Але пізніше Костянтину Меладзе почали приписувати різні романи, зокрема зі своєю підопічною, учасницею колективу "ВІА Гра" Ерікою Герцег.

Віра Брежнєва жартома сприймала подібні заяви, зазначивши лише, що захоплюється чоловіком, раз він крім роботи і дому ще й "гуляє" з коханкою. Чутки про роман Меладзе з Герцег спростувала сама Еріка, заявивши, що перебуває у серйозних відносинах з іншим чоловіком.

Але днями, шанувальники зірки знову занервували, адже Віра опублікувала філософський пост, в якому вказала, що "вже пізно повертатися назад, щоб все правильно почати". Фанати припускають, що у зірковій родині знову почався розлад, хоча і співачка все заперечує.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

“Уже поздно возвращаться назад, чтобы все правильно начать. Но ещё не поздно устремиться вперёд , чтобы правильно закончить.."

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Віра Брежнєва опублікувала ніжне фото з чоловіком Костянтином Меладзе, спростувавши цим чутки про їх розлучення.