Головна Новини Зірки персона Біллі Айліш виконає головну пісню в новому фільмі про Бонда
commentss НОВИНИ Всі новини

Біллі Айліш виконає головну пісню в новому фільмі про Бонда

Айліш записала композицію разом зі своїм братом

15 січня 2020, 14:00 comments2060
Поділіться публікацією:
Біллі Айліш виконає головну пісню в новому фільмі про Бонда

Популярна американська співачка Біллі Айліш розповіла своїм підписникам, що в новому фільмі про Джеймса Бонда прозвучить заголовна пісня у її виконанні. Про це зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що співачка стала наймолодшим виконавцем саундтрека до фільму про суперагента 007 Джеймса Бонда за всю історію франшизи. А в цьому році, до речі, виходить 25 частина "бондіани" під назвою "Не час помирати". Назва треку поки тримається в секреті, але композицію зірка записала разом зі своїм братом.

Співачка зізналася, що для неї велика честь стати частинкою легендарного фільму, вона вважає франшизу про Бонда однією з найкращих в історії кінематографа.

o_KrDKi9_VpPEE479sRfkzbRi.png

Нагадаємо, що в квітні 2020 року виходить нова частина фільму про Джеймса Бонда, головну роль в якому зіграв Деніел Крейг. На цей раз суперагенту доведеться рятувати світ від "зеленого" лиходія.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк заявила, що хоче зіграти головну роль у фільмі про Джеймса Бонда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!