Головна Новини Зірки персона Любовний трикутник: як Джолі відреагувала на обійми Пітта і Еністон
commentss НОВИНИ Всі новини

Любовний трикутник: як Джолі відреагувала на обійми Пітта і Еністон

Джолі заявила, що не хоче бути частиною трикутника

23 січня 2020, 14:45 comments6729
Поділіться публікацією:
Любовний трикутник: як Джолі відреагувала на обійми Пітта і Еністон

У мережі активно обговорюють теплу зустріч колишнього подружжя Бреда Пітта і Дженніфер Еністон на церемонії кінопремії SAG Awards-2020. Обіймами і фліртом вони підігріли чутки про своє возз'єднання, але світ застиг в очікуванні реакції Анджеліни Джолі на цю зустріч.

Після розлучення між Піттом і Джолі залишилися не зовсім хороші стосунки, адже екс-подружжя продовжує з'ясовувати деталі опіки над шістьма дітьми. Виявилося, що зірка "Малефісенти" дуже ображена на свого колишнього коханого і навіть виступала проти його зустрічей з спадкоємцями.

Джолі не стала офіційно коментувати чутки про те, що Пітт і Еністон перебувають в близьких стосунках і обіймалися на церемонії. Інсайдер з близького оточення актриси лише зазначив, що їй до зустрічі колишнього подружжя немає ніякого діла.

"Вона і так знала, що вони дружать, тому немає ні єдиного шансу, що нові подробиці їхньої дружби її засмучать", — йдеться в повідомленні.

Зірка "Малефісенти" заявила, що більше не хоче брати участь в любовному трикутнику і давно відпустила цю ситуацію. Вона не звертає уваги на коментарі та фото в мережі, тому що зосереджена на собі, дітях та своїй роботі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Бред Пітт і Анджеліна Джолі залишилися бізнес-партнерами і планують випустити нове шампанське.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!