Головна Новини Зірки персона Голлівудський актор Зак Ефрон закрутив новий роман, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудський актор Зак Ефрон закрутив новий роман, - ЗМІ

Ефрон давно має репутацію невтомного ловеласа

30 січня 2020, 11:00 comments5681
Поділіться публікацією:
Голлівудський актор Зак Ефрон закрутив новий роман, - ЗМІ

32-річний американський актор, зірка фільмів "Рятувальники Малібу" і "Татові знову 17" Зак Ефрон почав зустрічатися з 26-річною Хелстон Сейдж. Про це повідомляє видання Us Weekly.

Інсайдер повідомляє, що зірки закрутили роман в кінці 2019 року і разом провели новорічні канікули у Каліфорнії. Їх відносини розвиваються добре і стрімко, але свої почуття вони воліють приховувати, щоб уникнути галасу в пресі. Пара ніяк не коментує чутки про свій роман і утримується від спільних фото.

Відомо, що Хелстон Сейдж – американська актриса, яка зіграла у фільмах "Матриця часу", "Ужастики", а також "Сусіди на стежці війни", під час зйомок якого і познайомилася з Заком Ефроном.

Нагадаємо, що голлівудського актора Зака Ефрона екстрено госпіталізували під час зйомок реаліті-шоу. У джунглях він заразився бактеріальною інфекцією і був доставлений в госпіталь, де пролежав тиждень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірку голлівудського кінематографа Тома Круза запідозрили в романі з відомою актрисою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!