Головна Новини Зірки персона Модель Белла Хадід знялась топлес для модного журналу
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Белла Хадід знялась топлес для модного журналу

Белла не соромиться показувати свою струнку фігуру

30 січня 2020, 13:25 comments5093
Поділіться публікацією:
Модель Белла Хадід знялась топлес для модного журналу

Відома супермодель Белла Хадід продовжує підкорювати вершини модельного бізнесу і нещодавно знялася у пікантній фотосесії для журналу Love Magazine. Відвертими знімками зірка поділилася з підписниками на своїй сторінці в Instagram.

23-річну модель називають найкрасивішою жінкою планети і Белла всіляко намагається підтримує свій статус, тому не соромиться показувати свою струнку й підтягнуту фігуру. Для модного журналу дівчина вибрала зухвалий образ: вона постала в рожевих штанах зі шнурівкою, які демонструють відсутність спідньої білизни. На оголених грудях у неї  чорний боді-арт у формі смужки, а волосся  зібране в пучок.

Для інших фотографій модель обрала провокаційні пози, чим розбурхала мережу, адже її пост набрав понад 800 тисяч лайків.

yBV8YyyJNNv7qAQJp5l_BSKaO.png

Нагадаємо, що супермодель Белла Хадід пожертвувала велику суму на висадку 600 дерев по всьому світу, щоб компенсувати збитки природі від перельотів на приватному літаку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що на головній обкладинці грецького Vogue з'явиться модель з хворобою вітіліго.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!