Головна Новини Зірки персона Мама Леді Гаги розповіла про психічні проблеми доньки
commentss НОВИНИ Всі новини

Мама Леді Гаги розповіла про психічні проблеми доньки

Леді Гага в юності страждала депресією

30 січня 2020, 17:50 comments2051
Поділіться публікацією:
Мама Леді Гаги розповіла про психічні проблеми доньки

Мати 33-річної епатажної співачки Леді Гаги відверто розповіла, з якими труднощами довелося зіткнутися її доньці в підлітковому віці. Про це повідомляє видання Рeople.

Синтія Джерманотта зізналася, що її донька виділялася серед одноліток, тому що в неї був інший стиль в одязі і сильне захоплення музикою. Через це Леді Гага часто ставала об'єктом насмішок і принижений, деякі діти були налаштовані негативно по відношенню до майбутньої зірки. Такий складний підлітковий період позначився і на її емоційному стані, адже дочка відчувала себе ізольованою від суспільства.

Мати артистки підкреслила, що дочка не захотіла ні з ким ділитися своїми проблемами і з часом впала в депресію. Юна Леді Гага стала невпевненою в собі і сумнівалася у своїх можливостях.

Нагадаємо, що нещодавно Леді Гага зізналася, що в 19 років була згвалтована продюсером і ця психологічна травма сильно вплинула на її життя, зокрема призвела до нервових розладів і алкоголізму. Але також співачка зазначила, що всі життєві труднощі робили її тільки сильнішою і мотивували йти далі, до успіху.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що епатажна співачка Леді Гага зацікавилася послугою сурогатного материнства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!