Головна Новини Зірки персона Ірина Шейк і Бредлі Купер вперше зустрілися після розриву
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Шейк і Бредлі Купер вперше зустрілися після розриву

Зірки випадково зустрілися на вечірці

4 лютого 2020, 14:50 comments2610
Поділіться публікацією:
Ірина Шейк і Бредлі Купер вперше зустрілися після розриву

Популярна модель Ірина Шейк і американський актор Бредлі Купер прожили разом чотири роки і вважалися однією з найміцніших пар Голлівуду. Але навіть після розриву вони змогли зберегти добре ставлення один до одного та не розгубилися, коли зустрілися на світському заході.

Після церемонії BAFTA в Лондоні відбулася гучна вечірка, організована журналом Vogue, на якій зібралися зірки світового шоу-бізнесу. Особливу увагу привернула Ірина Шейк, яка вибрала для вечора відвертеу боді-сукню в сітку, розшиту камінням. На вечірці вона зустріла свого екс-коханого Бреді Купера, з яким мило поспілкувалася і зробила спільне фото. Невідомо, про що саме говорили знаменитості, але точно видно, що вони не ворогують.

Нагадаємо, нещодавно Ірина Шейк дала інтерв'ю, в якому відверто розповіла про своє життя після розриву з актором. Модель зізналася, що почала життя з нового етапу і вдячна екс-бойфренду за все, що вони разом пережили. До речі, пара виховує 2-річну доньку Лею.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актора Бредлі Купера приписують роман з дівчиною, молодшою за нього на 14 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!