Головна Новини Зірки персона Бред Пітт не відвідав премію BAFTA через старшого сина, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт не відвідав премію BAFTA через старшого сина, - ЗМІ

Пітт відмовився від поїздки в останній момент

4 лютого 2020, 15:45 comments2600
Поділіться публікацією:
Бред Пітт не відвідав премію BAFTA через старшого сина, - ЗМІ

Секс-символ Голлівуду Бред Пітт не зміг приїхати до Лондона на церемонію вручення премії BAFTA, яка відбулася 2 лютого, тому що захотів зустрітися з сином. Про це повідомляє видання The Daily Mail.

Відомо, що Пітт скасував свій візит до Великобританії в останній момент, знаючи, що йому будуть вручати нагороду за роль у фільмі "Одного разу...в Голлівуді". Отримати статуетку і висловити слова подяки він попросив свою колегу по фільму Марго Роббі, а сам залишився в США, щоб зустрітися зі старшим сином Меддоксом.

Інсайдер повідомляє, що 18-річний Меддокс дуже рідко приїздить додому, тому що здобуває освіту в Південній Кореї. Крім цього, їх відносини з Піттом складно назвати хорошими, ще в 2016 році вони перестали близько спілкуватися після сварки в приватному літаку. Візит сина змусив актора скасувати всі справи, адже це рідкісна можливість зустрітися з ним і все налагодити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що після розлучення Пітт і Джолі продовжують вирішувати питання опіки над шістьма дітьми. Актор зізнався, що дуже сумує за своїми спадкоємцями і хоче проводити з ними більше часу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!