Головна Новини Зірки персона Зірка «Друзів» Меттью Перрі завів аккаунт в Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Друзів» Меттью Перрі завів аккаунт в Instagram

Перрі вже встиг підписатися на 21 людину

7 лютого 2020, 11:40 comments1991
Поділіться публікацією:
Зірка «Друзів» Меттью Перрі завів аккаунт в Instagram

50-річний актор Меттью Перрі, найбільш відомий по ролі Чендлера Бінга в культовому серіалі "Друзі" завів свою сторінку в Instagram. Така подія не залишилася без уваги шанувальників і зіркових колег, які з радістю привітали друга в соціальній мережі.

Відомо, що Меттью Перрі не любить говорити про своє особисте життя воліє залишати його "за кадром". Актора рідко можна побачити на світських заходах, тому що він не любитель гучних вечірок. Однак зірка "Друзів" все-таки вирішив завести свій аккаунт в Instagram і вже підписався на 21 людину, правда, жодного посту він ще не зробив. На сторінку актора вже підписалося 1,7 млн шанувальників.

До речі, Меттью став останнім з шістьох "Друзів" хто завів аккаунт в мережі, і зіркові колеги привітали його спільними фотографіями і веселими коментарями.

3j6H2ZT9QLZwzrgdmKZ8Y15RB.png

Нагадаємо, що Меттью Перрі приписують роман з дівчиною, яка молодше актора на 22 роки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка "Друзів" Дженніфер Еністон тільки в жовтні 2019 року освоїла Instagram і за добу потрапила в Книгу рекордів Гіннеса. Її сторінка викликала ажіотаж, адже всього за 6 годин зірка зібрала свій перший мільйон підписників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!