Головна Новини Зірки персона Енріке Іглесіас втретє став батьком, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Енріке Іглесіас втретє став батьком, - ЗМІ

Радісну новину випадково повідомив брат Енріке

11 лютого 2020, 14:10 comments2834
Поділіться публікацією:
Енріке Іглесіас втретє став батьком, - ЗМІ

Популярний іспанський співак Енріке Іглесіас і його кохана Анна Курнікова воліють не виставляти особисте життя напоказ, тому і вважаються однією з "найтаємничіших" зіркових пар. А днями стало відомо, що в їхній сім'ї народилася третя дитина. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Чутки про те, що спортсменка Анна Курнікова знову вагітна з'явилися в пресі в кінці січня, але знаменитості старанно ігнорували подібні заяви. Пізніше в іспанському виданні з'явилися фото Курнікової на яхті, де видно, що вона вже на останніх місяцях вагітності.

briN0XZnXxZsMnTE3dmBcCIav.jpg

А нещодавно старший брат співака Хуліо Іглесіас проговорився про те, що Енріке став батьком втретє і дуже щасливий. Але стать дитини не розсекретив. Зіркове подружжя також не коментує своє поповнення в родині, тому що намагається захистити свою сім'ю від зайвого шуму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в 2017 році Анна і Енріке вперше стали батьками, у закоханих народився син Ніколас і дочка Люсі. Іспанський співак часто публікує в соціальній мережі фотографії і відео своїх дітей, показуючи, наскільки він щасливий бути батьком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!