Головна Новини Зірки персона Співачка Кеті Перрі втратила свідомість під час зйомок шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Кеті Перрі втратила свідомість під час зйомок шоу

Поки Кеті ніяк не прокоментувала цей інцидент

22 лютого 2020, 09:30 comments1988
Поділіться публікацією:
Співачка Кеті Перрі втратила свідомість під час зйомок шоу

Популярна американська зірка Кеті Перрі опинилася в неприємній ситуації — на зйомках вокального шоу їй стало погано, і вона впала в обморок. Про це повідомляє видання Рeople.

Відомо, що в будівлі, де проходили зйомки програми стався витік газу і співачка, яка була членом журі, перша з присутніх, відчула неприємний запах. Прослуховування учасників телешоу зупинили і почалася масова евакуація людей з будівлі.

Знаменитість сказала, що запах був дуже інтенсивний і у неї зразу ж розболілася голова. Коли вона вийшла на свіже повітря, її стан не покращився, і через пару хвилин вона втратила свідомість. Поки Кеті Перрі ніяк не прокоментувала цей інцидент.

Нагадаємо, що голлівудського актора Зака Ефрона довелося негайно госпіталізувати під час зйомок телешоу. Він заразився інфекцією і йому терміново потрібна була медична допомога.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, що актрису Анджеліну Джолі терміново евакуювали зі зйомок нового фільму "Вічні" через те, що на майданчику виявили небезпечний предмет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!