Головна Новини Зірки персона Доньки Анджеліни Джолі перенесли складні операції
commentss НОВИНИ Всі новини

Доньки Анджеліни Джолі перенесли складні операції

Джолі виховує шістьох дітей

10 березня 2020, 11:40 comments2672
Поділіться публікацією:
Доньки Анджеліни Джолі перенесли складні операції

44-річна зірка фільму "Малефісента" Анджеліна Джолі зізналася, що останні тижні були для неї дуже важкими, тому що у її двох дочок були проблеми зі здоров'ям. Про це повідомляє видання Time.

Актриса розповіла, що її 15-річна дочка Захара, яка нещодавно запустила власний бізнес, пережила операцію. Але що конкретно сталося з дівчинкою, зірка не стала уточнювати, лише зазначила, що через кілька тижнів у лікарню потрапила її 13-річна дочка Шайло. У молодшої були проблеми зі стегном.

Знаменитість зізналася, що майже весь час перебувала в лікарні з дітьми і спостерігала, як її дочки підтримують і доглядають один за одним. Джолі зробила висновок, що сучасні жінки, незважаючи на вік, дуже сильні і хоробрі, а турбота один про одному допомагає їм рухатися тільки вперед.

Західні джерела стверджують, що в лікарні біля Шайло і Захари весь час був присутній і батько Бред Пітт. Це дало можливість єкс-подружжю зблизитися і налагодити спілкування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 13-річна дочка Джолі і Пітта змінила ім'я на Джон і після повноліття планує зробити операцію по зміні статі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!