Головна Новини Зірки персона Зірка "Гри престолів" хвора коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Гри престолів" хвора коронавірусом

46-річна актриса "Гри престолів" Індіра Варма підтвердила в Instagram, що інфікована коронавірусом

19 березня 2020, 17:30 comments2860
Поділіться публікацією:
Зірка "Гри престолів" хвора коронавірусом

Актриса Індіра Варма, яка зіграла Эллару Сенд — кохану Оберина Мартелла в культовому серіалі "Гра престолів", інфікована коронавірусом. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила сама Варма.

За словами 46-річної Індіри, медики двічі перевірили її на коронавірус, і обидва результати виявилися позитивними. Актриса не приховує, що їй погано, і вона весь час лежить.

“Залишайтесь у безпеці, будьте здорові і будьте добрими до ближніх... Ми сподіваємося скоро повернутися і закликаємо усіх вас (і уряд) підтримати нас. „Чайка“, як птах фенікс, повстане з попелу", — написала Варма, говорячи про спектакль, до якого повернеться після одужання.

picture

Як раніше повідомляли "Коментарі", мер Житомира Сергій Сухомлин розповів про перший підтверджений випадок коронавірусу у своєму місті. За словами градоначальника, який звернувся до людей по відео, Covid-19 виявили в крові 56-річного чоловіка, який недавно прилетів з Австрії.

Також нагадаємо, що в Італії та Іспанії, де вирує коронавірус, з'явилося правило "1 метра" і тупіт в знак подяки. В умовах жорсткого карантину медики вирішують, кому надавати допомогу, а деякі вмирають, прощаючись з рідними по Skype.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!