Головна Новини Зірки персона Зірка «Іронії долі» спростувала інформацію про онкологію
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Іронії долі» спростувала інформацію про онкологію

Зірка фільму зізналася, що ці чутки її приголомшили

23 березня 2020, 18:10 comments1857
Поділіться публікацією:
Зірка «Іронії долі» спростувала інформацію про онкологію

78-річна польська актриса, зірка легендарного новорічного фільму "Іронія долі або З легким паром!" Барбара Брильська відповіла на чутки про свою онкології, які сьогодні, 23 березня, активно поширилися в мережі.

Знаменитість в інтерв'ю телеканалу "Зірка" зізналася, що чутки про її страшну хворобу сильно її приголомшили і вона поспішила дати спростування цій інформації. Барбара впевнено заявила, що не бореться з раком і зазначила, що це дуже дивні чутки і вона поняття не має, звідки вони з'явилися.

Зірка "Іронії долі" зараз живе у Варшаві і підтвердила лише те, що у зв'язку з коронавірусом сидить вдома і намагається берегти своє здоров'я.

Нагадаємо, що десятки ЗМІ сьогодні розігнали фейковую новину про те, що Брильській діагностували рак язика, при чому ще кілька років тому, але актриса вирішила приховати це від громадськості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у 48-річної зірки "Зачарованих" і "Беверлі-Хіллз" Шеннен Доерті стався рецидив, і зараз знаменитість бореться з раком четвертої стадії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!