Головна Новини Зірки персона Зірка «Джуманджі» в четвертий раз стане батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Джуманджі» в четвертий раз стане батьком

Дружина зірки оголосила, що чекає дитину

25 березня 2020, 16:00 comments2323
Поділіться публікацією:
Зірка «Джуманджі» в четвертий раз стане батьком

У родині 40-річного комедійного актора, зірки фільмів "Джуманджі", "Півтора шпигуна" і "Місія в Майамі" Кевіна Харта очікується поповнення. Про це на своєму акаунті в Instagram повідомила дружина знаменитості.

Відомо, що актор від першого шлюбу з актрисою Торрой Харт виховує двох дітей: 12-річного Хендрікса і 15-річну Хевен. А з нинішньою дружиною Эніко Перріш у них є спільний 2-річний син Кендзо Кеш. Тепер же подружжя готується до появи на світ ще одного малюка.

35-річна кохана актора опублікувала фотографію, на якій стоїть в прозорій чорній сукні, демонструючи кругленький животик. Эніко зазначила, що вони дуже раді другій спільній дитині.

Пост дружини Харта зібрав понад 610 тисяч лайків, а шанувальники не втомлюються вітати зіркову пару з такою радісною подією.

Безымянный.png

Нагадаємо, в кінці лютого відомий кінорежисер Квентіна Тарантіно вперше став батьком, але стать дитини тримається в секреті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка фільмів "Володар кілець" Елайджа Вуд і його кохана вперше стали батьками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!