Головна Новини Зірки персона У США від коронавірусу у віці 35 років помер відомий репер
commentss НОВИНИ Всі новини

У США від коронавірусу у віці 35 років помер відомий репер

Від COVID-19 помер американський репер Фредерік Томас, який був відомий як Fred the Godson

24 квітня 2020, 16:05 comments2848
Поділіться публікацією:
У США від коронавірусу у віці 35 років помер відомий репер

У США від коронавірусу помер ще один знаменитий артист. У віці 35 років помер американський репер Фредерік Томас, який був відомий як Fred the Godson.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що 6 квітня реп-виконавець на своїй сторінці в соцмережі опублікував пост, в якому розповів про те, що інфікований COVID-19 та перебуває в лікарні, а також попросив молитися за нього.

picture

Відомо, що у Томаса розвинулася пневмонія і його підключили до апарату ШВЛ. Незабаром медики побачили покращення в стані Фредеріка, однак йому різко стало гірше... У репера залишилися дружина і дві маленькі дочки.

Fred the Godson був в реп-індустрії більше десяти років, співпрацював з такими музикантами, як Diddy, Meek Mill, Pusha-T та іншими.

Раніше ми повідомляли, що від пневмонії, викликаної Covid-19, помер актор та сценарист Аллен Гарфілд. За свою 50-річну кар'єру в кіно Гарфілд зіграв у картинах Френсіса Форда Копполи ("Розмова", "Клуб Коттон"), Вуді Аллена ("Банани"), Романа Поланскі ("Дев'яті врата"), Віма Вендерса ("Положення речей", "Коли настане кінець світу") та багатьох інших.

Крім того, через ускладнення коронавірусу в США помер актор серіалу "Клан Сопрано" і культового фільму "Крокодил Данді" Марк Блум.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!