Головна Новини Зірки персона Фігуриста Кім Кардаш'ян «перевтілилася» у змію
commentss НОВИНИ Всі новини

Фігуриста Кім Кардаш'ян «перевтілилася» у змію

Кім Кардашьян розмістила ефектні знімки в фотоблозі

5 травня 2020, 11:45 comments2490
Поділіться публікацією:
Фігуриста Кім Кардаш'ян «перевтілилася» у змію

39-річна фотомодель і актриса Кім Кардашьян порадувала шанувальників незвичайною фотосесією. На своєму акаунті в Instagram зірка опублікувала фотографії в "зміїному" образі.

Популярна модель любить дивувати, тому заради ефективних кадрів не боїться експериментувати і перевтілюватися в різні образи. На цей раз Кім "перетворилася" в змію. Знаменитість позувала в короткому топі і спідниці зі шкіри пітона, які підкреслювали її апетитні форми. Також "зміїний" принт зірка використала на своєму волоссі і нігтях, роблячи образ більш ефектним і незабутнім.

Пост Кім Кардашьян, який вона коротко підписала: "Отруйна", менше ніж за добу набрав більше 3 мільйонів лайків і захоплені коментарі шанувальників.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Venomousss

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Нагадаємо, що модель Кім Кардашьян опублікувала в мережі фотографію з папугою на плечі і "нарвалася" на критику зоозахисників.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість Кім Кардашьян втомилася від самоізоляції з чотирма дітьми і відправила їх з чоловіком в інший штат. Їй потрібен був відпочинок і час тільки на себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!