У відтінку сливи: Ніна Добрев зважилася на б'юті-експеримент

Ніна Добрев вирішила поекспериментувати з волоссям

Популярна актриса, зірка молодіжного серіалу "Щоденники вампіра" і фільму "Коматозники" Ніна Добрев взяла участь в б'юті-челленджері #quarantint. Зірка вирішила підняти собі настрій і поекспериментувати із зовнішністю. Результат вона продемонструвала на своєму акаунті в Instagram.

Ніна Добрев дотримується умов карантину, і як інші люди, намагається зберігати оптимізм і гарний настрій в цей непростий період. Актриса дуже рідко піддає своє волосся якимось змінам, якщо не враховувати коротку стрижку, зроблену в 2017 році.

Але нещодавно на її сторінці в соціальній мережі з'явилися фотографії, які підтверджують, що Ніна пофарбувала волосся в сливовий колір. Правда, особливих змін у зовнішності не відбулося, на кадрі можна побачити лише легкий сливовий підтон волосся. Можливо, так і було задумано!

Посмотреть эту публикацию в Instagram

I joined the #QuaranTINT crew with PURPLE hair!... kinda. If you squint really hard you can sorta see it. The split ends are looking fly AF too, if you ask me...

Публикация от Nina Dobrev (@nina)

Нагадаємо, актриса Крістен Стюарт зважилася повністю змінити імідж і тепер її волосся пофарбоване в колір "космічної іржі".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка телесеріалу "Баффі" Сара Мішель Геллар пофарбувала волосся в яскраво-рожевий колір.