Головна Новини Зірки персона У відтінку сливи: Ніна Добрев зважилася на б'юті-експеримент
commentss НОВИНИ Всі новини

У відтінку сливи: Ніна Добрев зважилася на б'юті-експеримент

Ніна Добрев вирішила поекспериментувати з волоссям

13 травня 2020, 16:45 comments5475
Поділіться публікацією:
У відтінку сливи: Ніна Добрев зважилася на б'юті-експеримент

Популярна актриса, зірка молодіжного серіалу "Щоденники вампіра" і фільму "Коматозники" Ніна Добрев взяла участь в б'юті-челленджері #quarantint. Зірка вирішила підняти собі настрій і поекспериментувати із зовнішністю. Результат вона продемонструвала на своєму акаунті в Instagram.

Ніна Добрев дотримується умов карантину, і як інші люди, намагається зберігати оптимізм і гарний настрій в цей непростий період. Актриса дуже рідко піддає своє волосся якимось змінам, якщо не враховувати коротку стрижку, зроблену в 2017 році.

Але нещодавно на її сторінці в соціальній мережі з'явилися фотографії, які підтверджують, що Ніна пофарбувала волосся в сливовий колір. Правда, особливих змін у зовнішності не відбулося, на кадрі можна побачити лише легкий сливовий підтон волосся. Можливо, так і було задумано!

Нагадаємо, актриса Крістен Стюарт зважилася повністю змінити імідж і тепер її волосся пофарбоване в колір "космічної іржі".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка телесеріалу "Баффі" Сара Мішель Геллар пофарбувала волосся в яскраво-рожевий колір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!