Головна Новини Зірки персона Зірка «Володаря перснів» вперше показав свого сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Володаря перснів» вперше показав свого сина

Ім'я сина актор, як і раніше тримає в секреті

19 травня 2020, 18:30 comments2842
Поділіться публікацією:
Зірка «Володаря перснів» вперше показав свого сина

39-річного актора Елайджу Вуду, який прославився завдяки ролі Фродо Беггінса в фільмі "Володар кілець", помітили на прогулянці в компанії свого друга, дружини і сина. Папараці вдалося сфотографувати обличчя малюка.

Відомий актор ретельно приховує своє особисте життя, тому про поповнення в родині знаменитості стало відомо тільки в кінці лютого. Хоча малюк з'явився на світ в кінці 2019 року, за фотографіями можна сказати, що йому десь 6-7 місяців. Але ні актор, ні його наречена Метте-Марі Конгсвед офіційно не підтверджують цю інформацію.

picture

Папараці підловили зіркову пару на вулиці в Лос-Анджелесі. Актор вийшов на прогулянку зі своїм другом і колегою по фільму "Володар кілець" Домініком Монаганом, а також з дівчиною і сином (ім'я якого тримається в секреті). На знаменитостях були захисні маски.

HHxjxhpVn-pjHaK4zjnvYu0RZ.jpg

Відомо, що Елайджа Вуд і його кохана Метте-Марі Конгсвед разом з 2017 року. Поки немає ніякої інформації, що актор зробив пропозицію своїй дівчині, але якщо уважно придивитися до фотографії, то можна помітити на її безіменному пальці обручку. Можливо, пара побралася, але знову-таки, цю інформацію ніхто не підтверджує.

RqhrO37AMvTNzu0ohNEF9AsSe.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 45-річний Хоакін Фенікс вперше стане батьком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!