Головна Новини Зірки шоу бізнес Дженніфер Еністон поцілувалася з жінкою в прямому ефірі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон поцілувалася з жінкою в прямому ефірі

Знаменитість продовжує дивувати своїх шанувальників

28 жовтня 2019, 14:55 comments2118
Поділіться публікацією:
Дженніфер Еністон поцілувалася з жінкою в прямому ефірі

50-річна голлівудська актриса Дженніфер Еністон нещодавно стала гостею вечірнього шоу Еллен Дедженерес, з якою під час бесіди несподівано поцілувалася в губи.

Як виявилося, зірку серіалу "Друзі" запросили на передачу, щоб розпитати про її найближчі плани, зйомки в серіалі "Ранкове шоу", а також гучний Instagram-акаунт зірки, через який вона потрапила в Книгу рекордів Гіннеса.

Але шанувальників актриси не так здивували теми, які піднімалися під час бесіди, як її несподіваний поцілунок з відомою телеведучою під час прайм-тайму.

Такому вчинку знаменитостей передувала розмова, в якій Еністон розпитувала Еллен про її недавній поцілунок з радіоведучим Говардом Стерном. Актриса почала жартувати і ставити провокаційні запитання: "Як це було? Тобі сподобалося? Увійшла у смак?", на що ведуча відповідала швидко і з гумором.

Еллен, яка давно вже заявила про свою нетрадиційну орієнтацію і на даний момент перебуває у шлюбі з актрисою Поршей де Россі, не розгубилася і задала зірці "Друзів" зустрічне питання. Вона поцікавилася, чи цілувалася Дженніфер коли-небудь з жінкою і почувши відповідь "ні" наблизилася до губ зірки.

"Це те, що глядачі хотіли побачити! Вони чекали цього протягом багатьох років", — сказала Дедженерес після поцілунку, а також зазначила, що у Еністон дуже м'які губи.

t4bOfPbrBp-JkIlYweSfN2aOZ.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Дженніфер Еністон заради кар'єри в Голлівуді змусили схуднути на 13 кілограм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!