Головна Новини Зірки шоу бізнес Співачка MARUV кардинально змінила зачіску
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка MARUV кардинально змінила зачіску

Шанувальники позитивно оцінили нову зачіску MARUV

26 грудня 2019, 13:50 comments3785
Поділіться публікацією:
Співачка MARUV кардинально змінила зачіску

Епатажна співачка MARUV любить дивувати публіку яскравими образами і експериментувати зі своєю зовнішністю. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фотографії, на яких показала свою нову зачіску.

Українська співачка шокувала шанувальників кардинальною зміною іміджу, адже тепер її біляве волосся стало яскраво-блакитним. MARUV поцікавилася у підписників, чи подобається їм її новий образ і в цілому отримала позитивні відгуки. Багато хто відзначив, що зірка виглядає шикарно і надихаюче.

Безымянный.png

Нагадаємо, нещодавно співачка розповіла трохи про своє особисте життя і поділилася найближчими планами. MARUV зізналася, що поки вони з чоловіком не планують поповнення у сім'ї, але й надовго відкладати таку подію теж не збираються.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що MARUV потрапила в скандал з премією MTV, яку вона отримала в Москві, нібито як російський виконавець. Співачка різко відповіла своїм хейтерам, наголосивши, що цю музичну нагороду вона отримувала під українським прапором, тому будь-які образи на свою адресу вважає безпідставними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!