Головна Новини Відео 2020 Всупереч коронавірусу: більше 200 пар в масках одружилися на Філіппінах (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Всупереч коронавірусу: більше 200 пар в масках одружилися на Філіппінах (відео)

На Філіппінах не стали скасовувати через коронавірус традиційне масове весілля

23 лютого 2020, 23:52 comments4820
Поділіться публікацією:
Всупереч коронавірусу: більше 200 пар в масках одружилися на Філіппінах (відео)

На щорічній масовій весільній церемонії на Філіппінах в цьому році з'явилася помітна зміна – всі пари були в медичних масках. Такий захід вжили через погрози коронавірусу. Відео незвичайної події публікує ВВС.

Так, у місті Баколод, Філіппіни, на проспонсованих урядом заходах одружилися 220 пар. Таке масове одруження тут влаштовують регулярно, і навіть через коронавірусну епідемію не стали скасовувати традиційний захід. Організатори акції сподіваються, що маски убезпечили від інфікування "уханьським" вірусом. На відео можна побачити, що молодята закріплюють заручини поцілунком прямо в масках. Можна також зазначити, що після масової весільної церемонії у всіх новоспечених сімейних пар перевірили температуру.

Нагадаємо, китайська компанія запатентувала "розумну" захисну маску. Користувачі, які використовують "розумну" маску Xiaomi, зможуть дізнатися, наскільки брудним повітрям вони дихають.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що в Пакистані розлючені родичі нареченої вигнали з весілля нареченого після того, як на свято з'явилася його перша дружина, про яку він не розповідав новій обраниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!