Головна Новини Відео 2020 Відеофакт: принц Гаррі з Бон Джові записали гімн для «непереможених»
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: принц Гаррі з Бон Джові записали гімн для «непереможених»

Кавер пісні Unbroken Бон Джові разом з принцом Гаррі записали як гімн "Ігор непереможених"

29 лютого 2020, 00:20 comments4729
Поділіться публікацією:
Відеофакт: принц Гаррі з Бон Джові записали гімн для «непереможених»

Принц Гаррі та фронтмен американської групи Бон Джові працюють над спільною піснею. Відео з'явилося на сторінці герцогів Сассекских в Instagram.

Так, в одній з публікацій показаний рокер і принц, правда, як тільки вони повинні почати співати – відео обривається. Зате другий відеоролик показує більш детальну підготовку до створення гімну "Ігор непереможених" (Invictus Games) — змагання екс-військовослужбовців та ветеранів, засновані принцом Гаррі в 2014 році. Так, гімном для майбутніх Invictus Games стане нова версія пісні Unbroken. У записі каверу також бере участь хор, що складається з поранених, травмованих та хворих ветеранів і співробітників всіх служб і різних звань Збройних сил Великобританії.

Пісню записували в культовій лондонській студії Abbey Road, відомій завдяки легендарним The Beatles і Pink Floyd. Додамо, що самі ігри заплановані у травні в Гаазі.

Нагадаємо, принц Гаррі, який відмовився від монарших титулів і разом з сім'єю переїхав до Канади, повернувся в Лондон. Там він взяв участь у саміті на підтримку своєї ініціативи з природоохоронного туризму Travalyst в Единбурзі. Однак на батьківщину він прибув один: без дружини Меган Маркл і однорічного сина Арчі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що принц Гаррі та Меган Маркл будуть заробляти на життя за допомогою Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!