Головна Новини Відео 2020 Відеофакт: росіянин епічно розгромив близько десяти плазм молотком в магазині
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеофакт: росіянин епічно розгромив близько десяти плазм молотком в магазині

Невідомий в одному з магазинів техніки в Росії трощив молотком плазми і потрапив на відео

11 березня 2020, 04:00 comments6882
Поділіться публікацією:








Відеофакт: росіянин епічно розгромив близько десяти плазм молотком в магазині

У Томську, Росія, чоловік прийшов в один з магазинів побутової техніки та почав розбивати телевізори за допомогою молотка. Про інцидент повідомляють росЗМІ.


Так, камери відеоспостереження зняли, як чоловік проходить між рядами широкоформатних телевізорів, а потім несподівано починає розбивати екрани молотком. Повідомляється, що поліція почала перевірку, встановлюються всі обставини події. Передбачуваний "вбивця" плазм вже ідентифікований.

Нагадаємо, в Австралії чоловіка зафіксували камери спостереження за креативним зломом магазину: дороге намисто Versace він зумів вкрасти зА допомогою рибальської вудки. Орудуючи двома вудками, злочинець зумів зняти прикрасу з манекена в магазині модного одягу. За даними поліції, викрадачеві знадобилося близько трьох годин, щоб добути такий "улов".

Раніше портал "Коментарі" розповів, що на відео зняли, як в Росії чиновник-корупціонер намагався з'їсти речдок і подавився. Так, поки правоохоронці проводили слідчі дії, піймавши підозрюваного на "гарячому", той взяв зі столу папірець, де раніше нібито прописав суми хабарів, і поклав його до рота.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!